Україна

Прем'єр-ліга

«Динамо» представило Дуэлунна

2018-09-20 09:27

Перед початком прес-конференції напередодні стартового матчу у груповому турнірі Ліги Європи проти «Астани» представникам вітчизняних ЗМІ було представлено новачка команди – 21-річного Міккеля Дуелунна з Данії.

– Трансферна кампанія наша завершена, і в нас з’явився ще один футболіст. Раді бачити його. Хлопець молодий, креативний – із того, що мені довелося бачити. Ця позиція в нас затребувана, тому я бажаю показати йому свої найкращі якості, і щоб його гра приносила результат команді та задоволення вболівальникам, – представив футболіста наставник «Динамо» Олександр Хацкевич

Традиційно для подібних заходів гравець отримав із рук головного тренера ігрову футболку зі своїм №99 та прізвищем на спині, після чого трохи попозував для фото- та телекамер, а також відповів на кілька запитань, у тому числі про найближчого суперника «біло-синіх» у Лізі Європи.

– Я в команді майже тиждень, і задоволений із того, що бачу тут. Сподіваюся, що своєю грою буду приносити користь «Динамо» як у чемпіонаті України, так і в Лізі Європи.

– Що знають у Данії про «Динамо»?
– Справді, Україна перебуває далекувато від Данії, але всі точно знають, що «Динамо» – це великий клуб, який кожного року виступає в єврокубках. Тому у мене не було жодних сумнівів, коли приймав рішення про перехід.

– Чому обрали 99-й номер?
– Перехід до «Динамо» – це новий виклик для мене. Приміром, бразилець Роналдо, коли переходив до «Мілана», то взяв собі 99-й номер. Він дуже класний гравець, тому я подумав: «А чому б і мені не зробити так само?» (посміхається)

– Твій колишній клуб, «Мідтюлланд», грав проти «Астани» у кваліфікації Ліги Європи. Що можеш сказати про команду з Казахстану?
– Це хороша команда, яка особливо успішно грає на домашньому стадіоні зі штучним газоном. Більше грають низом, у пас, що мені імпонує більше за довгі передачі – це більше схоже на справжній футбол.

fcdynamo.kiev.ua