Україна

Прем'єр-ліга

Нова форма «Динамо». Що залишилось за кадром

26 травня під час матчу «Динамо» – «Львів» офіційний спортивний спонсор київського клубу – New Balance презентував нову домашню форму, в якій команда гратиме у сезоні-2019/20.

2019-05-27 17:49



«Дій. Змінюй. Надихай.» – під таким гаслом компанія New Balance випустила нову колекцію спортивного екіпірування киян на сезон 19/20.

Цьогорічна форма відрізняється своїм ексклюзивним, сучасним дизайном та технологічністю.

Вона виконана у фірмових кольорах клубу. Під емблемою ФК «Динамо» Київ, на серці, нанесено автограф Валерія Лобановського – данина пам’яті легендарному тренеру на честь 80-річчя з дня його народження.

Рукава форми оздоблені Megaspeed – відмінною особливістю форми від New Balance для таких провідних клубів, як «Ліверпуль», «Порту», «Атлетік» та інші. Жовтий колір на синьому фоні символізує національний прапор.

На кожній футболці нанесена спеціальна голограма NB Authentic – підтвердження оригінального виробництва.

Форма виконана з еластичної текстурованої тканини з запатентованою New Balance технологією NB Dry. Завдяки своїй структурі, вона поглинає вологу з тіла та швидко сохне, що допомагає відчувати себе максимально комфортно у найвідповідальніші моменти.
Виїзна форма ФК «Динамо» Київ сезону 19/20 буде презентована в останньому матчі сезону, 30 травня у матчі проти ФК Олександрія.

Доповненням колекції для вболівальників стала лімітована серія кросівок 997 Dynamo Kyiv. Вони виготовлені у біло-синіх кольорах та прикрашені емблемою клубу.