Україна

Прем'єр-ліга

Коломоец покинул лазарет «Ворсклы»

2018-03-22 09:17

Хоча не в найкращому настрої, зате з величезним бажанням, зціпивши зуби, проведуть півтора тренувальних тижні футболісти головної команди «Ворскли». Щоденні півтора та двогодинні тренування, поки на штучних полях, «біло-зелені» перемежовуватимуть з тактичними заняттями та роботою у тренажерному залі. Варто зауважити, що на умови підготовки, продиктовані Її Величністю природою ніхто не скаржиться, при цьому не вишукують сторонніх факторів, що могли б вплинути на останні невдачі. Професіонали завжди повинні вміти тримати удар.

Після кількох вихідних сьогодні  команда знову збереться разом, аби продовжити роботу, окреслену в тренерських конспектах.

25-го березня є два варіанти планування робочого дня: виїзний спаринг із СК «Дніпро-1» (лише за умови гри на полі з натуральним покриттям), або ж, що найбільш вірогідно, двостороння гра між собою у Полтаві. Поїхали до розташування своїх збірних Даллку (Косово), Кадимян (Вірменія) та Гіоргадзе (Грузія U-21).

Є приємні сигнали й від лікарів, які повідомили, що з лазарету вже вибралися Коломоєць і Гончар, а Чижов з Кравченком починають працювати за індивідуальним планом.

vorskla.com.ua