Україна

Прем'єр-ліга

«Дніпро-1» купить лівого захисника збірної Алжиру та «Боавішти»

2022-08-17 10:24

«Дніпро-1» під керівництвом нового головного тренера Олександра Кучера готується до нового сезону та веде активну трансферну діяльність.

Черговим новачком дніпрян може стати лівий захисник португальської «Боавішти» Яніс Амаш. Керівництво «Дніпра-1» готове заплатити 500 тисяч євро за трансфер футболіста, а також запропонувати відсоток від подальшого продажу гравця. Португальське видання A Bola повідомило, що матч 2-го туру чемпіонату Португалії проти «Санта-Клары» (14 серпня) стане для захисника останнім за «Боавішту».

23-річний Амаш є вихованцем «Ніцци». Яніс грав у молодіжних командах французького клубу. У серпні 2020 року захисник перейшов у «Боавішту» за 200 тисяч євро та провів за португальський клуб 59 матчів, у яких забив шість голів і зробив 11 результативних передач.

У червні цього року Амаш дебютував у складі національної збірної Алжиру.

Нагажаємо, що «Дніпро-1» вперше в історії візьме участь у єврокубках. У плей-офф раунді Ліги Європи підопічні Кучера змагатимуться з кіпрським АЕКом за вихід на групову стадію турніру. Матчі відбудуться 18 та 25 серпня.

fanday.net