Україна

Прем'єр-ліга

Санжар: «Навіть у думках не припускаю осічки у матчі зі «Львовом»

2019-10-18 17:02

На заміській базі в Брюховичах «зелено-білі» провели тренування перед принциповим матчем проти «Львова». За індивідуальною програмою займався Сергій Вакуленко, натомість досі перебуває у лазареті Олександр Кучер. Також з основною командою займались гравці «молодіжки» Андрій Артим, Ростислав Лях, Олег Веремієнко та Роман Толочко. Зазначимо, що до розташування «Карпат» повернулись збірники – Марвін Мартінс, Тім Халл, Александру Бойчук та Владислав Дубінчак.

Почалось сьогоднішнє тренування з теплих слів на адресу Олега Кудрика, який святкує своє 23-річчя. Команда за традицією привітала нашого кіпера почесним коридором із традиційними дружніми «обіймами».

«Основна різниця між українським та бразильським футбол полягає, мабуть, у фізичних навантаженнях. Вже призвичаюсь до манери гри в Україні, попри те, що минуло небагато часу відтоді, як я одягнув зелено-білу футболку. Щасливий, що забив вже два м’ячі за «Карпати». У мене є досвід гри у дербі, адже у Бразилії зіграв чимало таких принципових матчів, тому повністю готовий до львівського протистояння», – зазначив форвард львів’ян Жоао Діого Дженнінгс.

«Я вже повністю відновився від травми та готовий до того, щоб показати свою найкращу гру в суботньому поєдинку. Вважаю, що у нас дуже хороша команда, я себе відчуваю надзвичайно щасливим та хочу демонструвати з кожним разом кращий футбол. Обіцяю, що ми докладемо усіх зусиль, щоб здобути перемогу у матчі проти «Львова», – запевнив нападник «Карпат» Гішам Лейоус.

«Вважаю, що спаринг з «Жальгірісом» допоміг нам у функціональній підготовці, а також був дуже корисним тим гравцям, які отримують мало ігрової практики, – каже головний тренер «левів». – Сподіваюсь, що команда готова у психологічному плані до гри. Хлопці максимально відповідально ставляться до роботи, тому вважаю, що до матчу ми підійдемо в оптимальних кондиціях. Навіть у думках не припускаю негативний результат у протистоянні проти «Львова». Ми налаштовуємось тільки на перемогу», – підсумував Роман Санжар.

fckarpaty.com