Україна

Прем'єр-ліга

Ди Франко: «Победа над «Ворсклой» вселила в «Карпаты» уверенность»

2019-09-19 13:17

18 вересня на заміській базі у Брюховичах карпатівці провели ранкове тренування перед виїздом на поєдинок проти дебютанта УПЛ – «Дніпра-1». Підопічні Романа Санжара перебувають у хорошому настрої після перемоги над «Ворсклою», команда вирушить у Дніпро з великим бажанням здобути позитивний результат. 

Хорватський півзахисник «Карпат» Фране Войковіч поділився своїми враженнями про адаптацію у Львові та розповів, чого очікує від майбутнього виїзного поєдинку: «Я вже адаптувався у Львові, мені тут дуже подобається, адже це місто зачаровує своєю красою. У команді найбільше спілкуюсь з Жоао Діого Дженнінгсом та Мохамедом Абукаром – це моя найближча компанія. Поза сумнівом, з дніпрянами буде важкий матч, проте налаштований лише на перемогу та очікую, що ми привеземо до Львова три очки», – сказав Войковіч.

Також про атмосферу в команді розповів аргентинський хавбек Франціско Ді Франко: «Ми робимо все для того, щоб кожен новачок, який прийшов у команду чимшвидше адаптувався та знайшов спільну мову з партнерами. Атмосфера в команді чудова, адже перемога впливає на настрій у колективі та надає впевненості в наступних матчах», – зазначив Ді Франко.

Португальський форвард «Карпат» Крістіан Понде розповів про своє самопочуття: «Почуваю себе добре, дуже щасливий, що ми здобули перемогу в минулому матчі. У фізичному плані повністю відновився та готовий грати, демонструючи якісний футбол. Задоволений, що вдалось відзначитись голом у матчі проти «Ворскли», це дуже важливо для мене», – резюмував Понде.

Нагадаємо, що вже у п’ятницю, 20-го вересня львівські «Карпати» зійдуться в протистоянні з «Дніпром-1». Гра розпочнеться о 19:00.

fckarpaty.com