Україна

Прем'єр-ліга

«Динамо» в Испании: чудесная атмосфера и очередной мини-турнир

2018-01-19 10:24

Динамівці продовжують підготовку до другої частини сезону у сонячній Марбельї.

На вчорашньому ранковому занятті «Динамо» був відсутній нападник Назарій Русин, який отримав травму під час першого збору і відправився до Києва. Замість нього до Іспанії найближчим часом прибуде Владислав Алєксєєв.

На ранкове заняття динамівці прибули одночасно з одним з лідерів китайської Суперліги ФК «Хебей Чайна Форчун». До слова, підопічні Мануеля Пеллегріні проживають, як і делегація київського клубу в готелі La Quinta, який знаходиться у 1,1 км від Футбольного центру Марбельї, де обидві команди проводять свої тренування.

Розпочалося тренування з розминки під керівництвом тренера по фізпідготовці Віталія Кулиби. Після роботи в квадратах гравцям знову були запропоновані фізичні навантаження з шістьма станціями для кожної групи м’язів.

Завершилося ранкове заняття черговим міні-турніром. Цього разу для гри було виділено половину поля, а по центру кожної сторони розміщувалися ворота стандартного розміру. Кожній команді протягом трьох хвилин необхідно було вразити всі чотири пари воріт.

Перемогу в турнірі святкували гравці в червоних манішках. Проте проти такого рішення були гравці в зелених манішках, які вважали що саме вони заслуговують на чемпіонське фото.

Вечірнє тренування було виключно ігровим. Після невеличкої розминки гравці приступили до вправи на контроль м’яча, після чого зіграли двосторонку на все поле.

Вже сьогодні «біло-сині» проведуть свій перший матч у новому році. Суперником буде ФК «Санкт-Галлен»  із одноіменного швейцарського міста, який у своєму чемпіонаті посідає 4 місце.

fcdynamo.kiev.ua