Україна

Прем'єр-ліга

«Карпати» проведуть шість спаррингів

2020-01-22 12:41

Вже у суботу, 25 січня, львівські «Карпати» розпочнуть другий етап підготовки до завершальної частини сезону. Під час тренувального збору в Туреччині «леви» проведуть шість спарингів.

Першим суперником «зелено-білих» стане чинний чемпіон Словаччини братиславський «Слован», який восени виступав у єврокубках і на зимову перерву пішов у якості лідера словацького чемпіонату. Матч заплановано на 29 січня. Вже через три дні підопічні Романа Санжара зіграють із «Середом», іншим словацьким клубом.

На 5 лютого заплановано протистояння «Карпат» з боснійською командою «Тузла Сіті», яка веде боротьбу за чемпіонство у своєму чемпіонаті. На зимову перерву майбутній суперник львів’ян пішов на четвертій сходинці з двома очками відставання від лідера. 8 лютого карпатівці зіграють з узбецьким «Металургом», що представляє місто Бекабад. Через три дні на львів’ян чекає зустріч з «Кьоге», представником другого данського дивізіону. Заключний поєдинок на турецькій землі «Карпати» проведуть з брестським «Динамо». Двобій з чемпіоном Білорусі запланований на 14 лютого. А 22 лютого «Карпати» зіграють перший офіційний поєдинок у 2020-му році проти СК «Дніпро-1» на «Україні».

Слід додати, що делегація «зелено-білих» під час турецьких зборів матиме два місця дислокації. Спершу карпатівці мешкатимуть в Сіде, а згодом переберуться у Белек. Традиційно «леви» матимуть комфортні умови для проживання і у їхньому розпорядженні будуть окремі поля для тренувань.

fckarpaty.com