Україна

Прем'єр-ліга

Рух – Минай 2:2. Україна, 12-й тур. Звіт

Гості двічі вели в рахунку, але господарі відігравалися. На голи Ахмедзаде і Білонога вони відповіли м'ячами Альваренгі і Климчука.

2021-10-24 16:35

Кожен футбольний матч унікальний, ділячись на періоди. В сьогоднішній грі таких періодів аналогічно було кілька, й вони виявилися настільки різними, ніби взяли їх із різних поєдинків.

Припустімо, стартова 15-хвилинка радувала погляд і приносила насолоду дуже жвавим, швидким і багатим на гострі моменти футболом. Саме тоді гості відкрили рахунок, опісля чого матч помітно змінився: «Минай», зрозуміло, став діяти акуратніше, «по результату», натомість пасивність «Руху» в атаці дивувала.

По перерві ігровий час також поділився на періоди, але вже не настільки різні: господарі поля дуже потужно почали, чи не миттєво зрівнявши рахунок; опісля на якийсь час настав період затишшя; по тому «Минай» у контратаці знову вийшов уперед… Минуло буквально п’ять хвилин, і господарям поля вдалося зрівняти рахунок.

У завершальні 20 хвилин ближчими до перемоги були закарпатці, однак рахунок 2:2 уже не зазнав змін.

РУХ – МИНАЙ – 2:2
Голи: Альваренга (48), Климчук (72) – Ахмедзаде (13), Білоног (67).
Рух: Бандура, Климчук (Кузик, 87), Притула, Мартинюк, Де Розаріо (Кондраков, 46), Альваренга (Руніч, 59), Таллес, Стаменковіч,  Сич, Лях (Мисик, 27), Карасюк.
Минай: Кучер, Векляк, Петрусенко, Кулієв, Білоног (Кобак, 87), Месхі (Хахльов, 87), Ахмедзаде (Книш, 71), Гончар, Матіч, Вишневський (Селезньов, 50), Синьогуб.
Попередження: Стаменковіч (59), Сич (79) – Ахмедзаде (61), Книш (76).

upl.ua