Україна

Прем'єр-ліга

Ворскла – Львів 4:1. Україна, 3-й тур. Звіт

Полтавчани впевнено розгромили суперника, а Руслан Степанюк забив четвертий гол та очолив снайперську гонку.

2021-08-08 20:59

Перший тайм матчу в Полтаві був водночас і схожим і на схожим на вчорашню львівську гру. Основна спільність цих зустрічей у тому, що в обох випадках команди-господарі дуже стрімко поминали, зумівши на перших же хвилинах провести аж два голи.

Щоправда, у Львові це були загалом два дебютні голеві моменти, натомість у Полтаві ним передувала курйозна ситуація, коли після обрізки Скляря Шина просто зобов’язаний був відкривати рахунок на користь гостей, однак не зумів. І ось далі в Полтаві все пішло інакше, порівняно зі Львовом: «Ворскла» продовжувала атакувати, тримати контроль над грою, тож у підсумку, на відміну від «Руху», не пропустила м’яч під завісу тайму, а сама провела його – втретє за стартові 45 хвилин.

По тому, на самому початку другого тайму, мав місце, ймовірно, ключовий момент цього ігрового відрізку: Якимець, здійснивши слалом, потужно вдарив по воротах і потрапив у перекладину. Забий він тоді – львів’яни отримали би реальні шанси зачепитися за нічию. Втім, каркас зіграв за господарів поля, після чого гості ніби зневірилися. «Ворскла» скористалася цим і забила вчетверте. Львів’яни спромоглися тільки на «гол престижу».

Четвертий гол у цьому матчі став для полтавців загалом 800-м в УПЛ!

ВОРСКЛА – ЛЬВІВ – 4:1
Голи:
Кане (2), Тілль (11), Степанюк (38, 69) – Довгий (86).
Ворскла: Різник, Пердута, Якубу, Скляр, Тілль (Кравчук, 78), Степанюк (Вакула, 73), Тамм, Чеснаков, Пуцлін (Яворський, 78), Челядін (Пешич, 58), Кане.
Львів: Костик, Шина (Грисьо, 58), Брикнер (Довгий, 63), Тавареш (Хамелюк, 75), Нич (Ренан, 58), Романчук, Махмутович, Якимець, Чір'як (Політило, 58), Бусько, Ернест.
Попередження: Пешич (65) – Романчук (41), Чірьяк (56), Грисьо (60), Махмутович (68).

upl.ua