Україна

Прем'єр-ліга

«Динамо» у Туреччині. День 4. Тренування всупереч погодним умовам

Турецьку Анталію, де продовжує підготовку до поновлення сезону київське «Динамо», відучора охопили грозові зливи.

2022-02-03 19:38

У середу злива, що почалася вночі, припинилася лише ближче до матчу «Динамо» з командою «Чукарички». Ввечері стихія почалася знов і вщухла лише надвечір четверга. Саме на вечір було заплановано тренування «біло-синіх» на Mardan Stadium, і небесна канцелярія дала можливість команді Мірчі Луческу провести заняття у комфортних умовах.

Після приїзду на стадіон наставник був задоволений станом поля, яке чудово витримало величезну кількість опадів і було у відмінному стані. У той час як багато інших команд, які проводять свої міжсезонні збори в цих краях, змушені були скоригувати тренувальні плани та проводити заняття у фітнес-залах, динамівці продовжили працювати за наміченою програмою.


Традиційно тренувальна сесія розпочалася з невеликої пробіжки та розминки. Потім польові гравці розділилися на кілька груп та у квадратах виконували вправу на утримання м'яча. Незабаром умова вправи змінилася і м'ячі ще швидше почали рухатися квадратами.

Потім три групи гравців одягнули тренувальні манішки різних кольорів і продовжили відпрацьовувати пресинг і контроль на великій прямокутній ділянці поля. Згодом поле для вправи було збільшено, відбирати м'яч стало вже складніше і гравцям знову довелося рухатися ще швидше.


Коли до основної групи приєдналися воротарі, розпочалися тактичні вправи, під час яких Мірча Луческу постійно коригував дії своїх підопічних. Невеликий дощ почав зриватися вже коли динамівці вже завершували своє півторагодинне заняття.

Завтра на цьому ж стадіоні «біло-сині» проведуть свій третій контрольний матч на другому зимовому зборі. Суперником буде болгарський «Левські». Початок зустрічі – о 16:00 за київським часом (о 17:00 за місцевим).

fcdynamo.com