Україна

Прем'єр-ліга

Зірка – Волинь – 2:0

На матч проти «Зірки» в стартовому складі луцької «Волині» вийшли усі без виключення власні вихованці клубу. Продемонструвавши неабиякі бійцівські якості та наснагу до перемоги молоді футболісти «Волині»не змогли добитись позитивного результату у Кропивницькому.

Прес-служба ФК «Волинь»

2017-05-20 16:05

Гравці «Волині» розпочали гру дуже активно, і уже на другій хвилині гри могли розраховувати на пенальті, коли м’яч влучив у руку капітану «Зірки» Максиму Драченку. Утім, арбітр зустрічі умисного порушення правил у цьому епізоді не побачив. Могли волиняни забивати і з гри, однак Ляшенко на 20-й хвилині матчу з хорошої позиці не влучив у дальню «дев’ятку», і класному  удару Юрія Тетеренка теж забракло точності. Треба відзначити, що і Андрій Марчук, якому в цьому поєдинку довірили «пост номер один», встиг виручити своїх партнерів вдалою грою після ударів Сітала та Загальського.

Ще до другого тайму волиняни змушені були зробити дві заміни: замість Никитюка та Герасимюка на полі з’явилися Горопевшек та Ільницький. Втім, завдячуючи арбітру Олександру Іванову, у другому таймі одразу декілька гравців «Волині» уже сиділи на «гірчичнику», а тому змушені були грати трішки обережно, як у захисті, так і в атаці. А на 68-й хвилині після флангового прострілу захист нажаль не встиг за Есеолою, який відкрив рахунок у матчі.

«Волинь» об’єктивно не заслуговувала на поразку в цій зустрічі, тому після пропущеного м’яча пішла більшими силами вперед. Проте вийти з такої неприємної ситуації волинянам так і не вдалось. Масовий тиск на володіння «Зірки» приніс лише контратаку господарів поля: Марчук «взяв» вихід віч-на-віч зі Збунем, однак першим  на добиванні був Сітало – 2:0. До кінця гри лучани мали хороші шанси скоротити відставання у рахунку, однак Сергію Трикошу для забитого м’яча не вистачило якихось сантиметрів.

З
ІРКА – ВОЛИНЬ – 2:0
Голи:
 Есеола (68), Сітало (83).
З
ірка: Льопка, Драченко, Есеола (Прядун, 86), Сітало, Збунь, Кучеренко, Фатеєв, Загальський (Акіменко, 88), Маткобожик, Дришлюк, Полегенько (Щедрий, 86).
Вол
инь: Марчук, Мелинишин, Р.Никитюк (Горопевшек, 34), Марушка, Шаповал, Герасимюк (Ільницький, 46), Котюн (Трикош, 76), Тетеренко, Ляшенко, Романюк, Петров.
Попередження: Есеола (21), Драченко (77) – Марушка (42), Горопевшек (45+1), Котюн (45+3), Ільницький (48), Ляшенко (59).

fcvolyn.net