Україна

Прем'єр-ліга

Бандура: «Жалею про свой поступок»

2021-02-22 16:38

У матчі з донецьким «Шахтарем» досвідчений воротар «Руху» Олександр Бандура за фол проти Віктора Корнієнка отримав пряму червону картку. Залишаючи поле, кіпер висловив претензії бригаді арбітрів на чолі з Миколою Балакіним, а сьогодні, коли емоції вляглись, сам зв’язався з медіацентром «жовто-чорних», аби вибачитись за свій вчинок.

– Відверто кажучи, наприкінці матчу трапився неприємний епізод. Я вчора після цього ще довго не міг заснути. Не мав наміру зіграти грубо, а тим більше – завдати травми Віктору Корнієнку. Це аболютно ігровий епізод, в якому кожен хотів першим дістатись до м’яча. Тому хочу вибачитись перед футболістом. Після вилучення я на емоціях наговорив багато зайвого в бік бригади арбітрів. Визнаю, що був неправий. І хочу за це вибачитися перед суддями. У пориві емоцій кинув футболку, хочу попросити вибачення у вболівальників і за це. Футбол без помилок неможливий. Дуже шкодую про свій вчинок. На жаль, у наступному матчі я не зможу допомогти своїй команді, тому ще раз перепрошую у партнерів, тренерського штабу, керівництва і, звичайно, вболівальників «Руху». Наша гра вселяє оптимізм, тому вірю, що скоро прийде і позитивний результат.

Додамо, що за 20-річну кар’єру Олександра Бандури це перше вилучення гравця. Відтак, досвідчений кіпер пропустить гру з «Колосом».

fcrukh.com