Україна

Прем'єр-ліга

Буяльський: «Арбітр назвав нас клоунами»

Півзахисник «Динамо» Віталій Буяльський – про виїзний матч із «Олександрією» (1:2).

ФК «Динамо»

2018-11-26 00:06

– Результат на табло, і, на жаль, він не на нашу користь. Самі винні, адже футболісти виходять на поле. Тренерський штаб підказував, але ми не все виконали.

– Чи було правильним рішення тренерського штабу поставити центральним захисником Сидорчука? Аж занадто багато провалів у захисті було…
– Гадаю, так. Якби до центру вийшов Шабанов, то ми мали би трьох гравці у захисті із робочою лівою ногою. Було б дуже незручно грати, й ми не знали би, як віддавати їм передачу. А що стосується помилок, то будемо виправляти їх та підтримувати один одного в команді. У нас попереду зараз Ліга Європи, де маємо завдання вийти до плей-оф із першого місця. Та й у чемпіонаті, сподіваюся, усе стане на свої місця.

– Арбітр сьогодні показав футболістам десять попереджень. Із чим пов’язана така велика кількість жовтих карток?
– У епізоді з першим пропущеним м’ячем я був першим на підбиранні, але, коли почав рухатися, відчув руку на своїй спині та впав – як на мене, чистий фол. Але арбітр дозволив продовжити атаку, й нам забили гол. Підбігаємо до нього, а він розповідає, як потрібно грати у футбол, «клоунами» називає. Арбітри також мають із повагою ставитися до футболістів.

– Сьогодні була доволі динамічна гра, фактично без центра поля. Чого забракло сьогодні нашій команді?
– По-перше, реалізації. Коли виходили на другий тайм, усе контролювали, поки не пропустили другий м’яч. Причому прийшов він із нічого – суперники просто спрямували м’яча вперед, Сидорчук вибив його, а Бойко врізався в опонента.

– Чи підтримали Дениса в роздягальні? Чи мав узагалі він саме так грати в тому епізоді з призначеним пенальті?
– Напевно, це більше питання до тренера воротарів. Після таких болючих поразок важко щось казати один одному, слова можуть бути зайвими – краще мовчки сісти до автобусу, доїхати до Києва, а від завтрашнього дня готуватися вже до виїзду в Астану.

fcdynamo.kiev.ua