Україна

Регіони

Новий футбольний майданчик на Сумщині

Завдяки програмі Федерації футболу України, новий міні-футбольний майданчик зі штучним покриттям отримало Краснопілля Сумської області.

По материала оф. сайта ФФУ

2016-05-05 18:50

Перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко та головний тренер національної збірної України Михайло Фоменко взяли участь у урочистій церемонії відкриття нового міні-футбольного майданчику зі штучним покриттям, спорудженого за кошти Федерації футболу України у районному центрі Сумської області – Краснопіллі.

Приїзд на цю непересічну для невеличкого селища подію Михайла Фоменка невипадковий. Михайло Іванович, який є почесним громадянином Сум, народився у селі Мала Рибиця Краснопільского району, а мешканці області по-справжньому пишаються своїм видатним земляком. Що й підкреслив у короткій вітальній промові очільник обласної державної адміністрації Микола Клочко. «Це чудове поле з’явилося завдяки зірці футболу Михайлу Фоменку, завдяки повазі, яку має Федерація футболу України до нашого земляка, – наголосив голова Сумської ОДА. – Дякую Михайлу Івановичу та керівництву ФФУ за такий подарунок для Краснопілля».

У свою чергу перший віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко побажав спортсменам Краснопільщини чемпіонського здоров’я. А дітлахи, для яких приїзд уславленого футболіста і тренера став справжнім святом, поспілкувалися з Михайлом Фоменком, та зізналися, що новозбудований майданчик допоможе у розвитку спорту в селищі та районі.

На новій споруді вже встигли провести й перші змагання – серед юних футболістів 2006/2007 років народження з Краснопілля, Липової Долини, Охтирки та Сум. У підсумку перемогу в турнірі святкувала команда «Тайфун» з Липової Долини. «Срібло» здобув місцевий «Явір», а «бронзу» – сумський «Фрунзенець».

ffu.org.ua