Україна

Регіони

Тернопільщина подовжила повноваження Мариновському

У вівторок, 3 лютого, відбулася звітно-виборча конференція обласної федерації футболу Тернопільщини, на якій Володимира Мариновського було переобрано президентом ТОФФ на ще один чотирирічний термін.

Ffu.org.ua

2009-02-03 11:25

Задовільна робота
На посаду глави президента обласної федерації балотувався лише Мариновський, і кожен з 81-го зареєстрованого делегата підтримав його кандидатуру. Учасники конференції, серед котрих був і заступник виконавчого директора ФФУ Василь Заброда, заслухали його звіт про роботу організації, яку було визнано задовільною. У своїй доповіді Володимир Мариновський детально зупинився на різних напрямках діяльності обласної федерації, не оминувши увагою і проблем, головна з яких ? слабка матеріально-технічна база.

Пріоритет ? дитячо-юнацький футбол
Головним пріоритетом у роботі обласної федерації чинний президент вважає розвиток і подальше становлення дитячо-юнацького футболу. Важливим кроком у цьому напрямі він вбачає у створенні громадського фонду, залучення бізнесових та фінансових структур, що мають вагомий авторитет на футбольному ринку. «Приклади співпраці з багатьма з них засвідчили, що при творчому підході до справи можна залучити у футбол додаткові кошти, особливо для цільового інвестування дитячо-юнацького футболу», ? підкреслив Володимир Мариновський.

ffu.org.ua