Україна

Регіони

Президент ФФУ с рабочим визитом посетил Полтаву

У день сміху серйозними справами займались очільники українського спорту. До Полтави з робочим візитом приїхав Президент федерації футболу України. За сприяння Андрія Павелка цього року в місті з’явиться нова спортивна споруда. 

2016-04-02 10:35



Президент федерації футболу України Андрій Павелко завітав до Полтави, де оглянув футбольний стадіон «Динамо» в центрі міста. Тут протягом літа з’явиться новий стадіон, що буде відповідати всім сучасним нормам. Майданчик для будівельних робіт уже готовий.

Олександр Кудацький, голова федерації футболу Полтавської області: «Майданчик з застарілим покриття буде передвинутий на його місці я вже домовився з Валеріїєм Анатолійовичем буде новий газон. Тут буде повномірне поле, а тут де стоїмо будуть трибуни в чотири ряди. На чотириста посадочних місць».

До участі в проекті долучилися, окрім федерацій футболу, міська та обласна влада. Кожна виділила по мільйону гривень. Внесок же Федерації футболу України складає 7 мільйонів. Орієнтовна дата здачі об’єкту – 24 серпня.

Андрій Павелко, президент ФФУ: «В этом плане здесь важна решительность местных депутатов. ФИФА и УЕФА спонсирует такие проекты, но без содействия на местах это невозможно. Серьезные проекты строятся всем миром. Ну в истории мира и Украине такие серьезные объекты не строились самостоятельно».

Валерій Головко, голова Полтавської ОДА: «Спільними зусиллями ми зробимо це поле і наприкінці його відкриємо. Проект узгоджений, пройшов всі експертизи. І починаємо ці роботи. Всіх запрошуємо мешканців Полтави на відкриття».

Президент ФФУ в Полтаві також завітав до жіночої футзальної команди ПЗМС. Вручив дівчатам подарунки, а також перевірив готовність відремонтованої арени. Нагадаємо, що взимку дах спорткомплексу під тиском снігу не витримав та впав. Уже скоро в ньому знову прийматимуть матчі першості України.

Ltava.poltava.ua