Україна

Друга ліга

Друга ліга. «Карпати» вже завершили селекційну роботу, а «Скорук» відмовився від послуг африканських легіонерів

2022-02-22 15:41

Переважна більшість команд Другої ліги відновила підготовку до весняної частини сезону.

Лідер групи «А», «Карпати», навіть встиг завершити селекційну роботу, й у головного тренера, Андрія Тлумака, є нагода, не форсуючи подій, визначитися зі стартовим складом. Цими днями львів’яни перебувають на зборі в Туреччині, де спочатку перемогли словацьку «Білушу» – 2:1, а потім із таким самим рахунком поступилися «Mаріуполю».

У Туреччині нині дислокуються й переслідувачі «Карпат» – «Лівий берег» та «ЛНЗ». У киян на першому етапі зарубіжних зборів був відсутній через хворобу головний тренер, Анатолій Бузнік, і вони в останніх спарингах програли польському «Відзеву» – 2:3 та грузинській «Гареджі» – 1:3. Минулої суботи Бузнік уже вирушив до Туреччини разом із командою, і будемо сподіватися, що його підопічні зіграють краще.

Що ж до колективу із Черкас, то він у контрольному матчі завдав розгромної поразки данському «В 93» – 4:0. У лютому «ЛНЗ» поповнився групою новачків. Ідеться про Сергія Наполова («ВПК-Агро»), Максима Івахна та Сергія Копила («Дніпро»), Андрія Новикова («Олександрія») та Дмитра Фастова («Миколаїв»).

Успішно проводить контрольні поєдинки й один із лідерів групи «Б» – «Скорук». Підопічні Олександра Степанова виграли у фаворита цієї групи, «Металурга», – 2:1 та першолігового «ВПК-Агро» – 2:0. У цих спарингах добре себе проявили новачки – Ігор Коцюмака («Перемога»), Богдан Шмигельський («Альянс»), Ілля Ходуля («Олімпік») та вихованець запорізького футболу Дмитро Плахтир.

А от від послуг двох африканських легіонерів, які були на перегляді, у «Скоруку» вирішили відмовитися.

uaf.ua