Турніри

Чемпіонати

Довбик забив дебютний гол за «Рому»!

У матчі 4-го туру чемпіонату Італії форвард «Роми» Артем Довбик розписався у воротах «Дженоа» Руслана Малиновського, відкривши лік своїм голам у складі римлян.

«Футбольний клуб»

2024-09-15 15:50

Форвард збірної України, який перебрався до «вовків» цього літа з іспанської «Жирони», наприкінці першого тайму розібрався у штрафному майданчику господарів і з добивання не залишив шансів голкіперу. Взяття воріт було зараховано тільки після застосування ВАР через підозру на офсайд у попередній фазі атаки.

Нагадаємо, Артем лише два дні тому приєднався до тренувань зі столичною командою, залікувавши пошкодження, котре завадило форварду допомогти збірній України у вересневих поєдинках Ліги націй.

Зазначимо, що півзахисник «синьо-жовтих» Руслан Малиновський розпочав цей двобій на лаві запасних «Дженоа» та вступив у гру зі стартом другого тайму. Довбик пішов відпочивати на 81-й хвилині, а його партнери не втримали перемогу, пропустивши у відповідь на останніх секундах зустрічі.

«Рома» залишається без вікторій у поточному розіграші Серії А, перебуваючи з трьома заліковими балами на 15-й сходинці в таблиці. Генуезці з п’ятьма очками в чотирьох матчах піднялися на дев’яте місце.

ДЖЕНОА – РОМА – 1:1
Голи:
де Вінтер (90+6) – Довбик (37).
Дженоа: Голліні, Васкес, де Вінтер, Вольякко (Вітінья, 46), Аарон Мартін, Сабеллі, Френдруп, Бадель (Бохінен, 80), Торсбю (Малиновський, 46), Екубан (Ехатор, 80), Пінамонті.
Рома: Свілар, Анхеліньо, Ндіка, Манчині, Дібала (Бальданці, 62), Салемакерс (Ермосо, 50), Пізіллі (Пеллегріні, 62), Крістанте, Коне, Ель-Шаараві (Челік, 62), Довбик (Шомуродов, 81).
Попередження: де Вінтер (70) – Пізіллі (45), де Россі (54), Пеллегріні (65), Шомуродов (90+1).

footclub.com.ua