Турніри

Ліга конференцій

Пеллегріні: «Висновки позитивні, ми здобули перемогу над «Кривбасом» з перевагою у два голи»

2024-08-23 11:51

Головний тренер «Бетіса» Мануель Пеллегріні прокоментував перемогу своєї команди у першому матчі раунду плей-оф кваліфікації Ліги конференцій проти «Кривбасу» (2:0).

«Висновки позитивні, ми здобули перемогу з перевагою в два голи, але нам потрібно більше впевненості в тому, що ми робимо. Можливо, у нас було ще кілька можливостей, але сезон тільки починається, а це завжди складно, особливо в технічній частині.

Мені сподобався настрій команди, бажання досягти хорошого результату. Тепер нам потрібно забезпечити результат у домашній грі та пройти до наступного етапу Ліги конференції. У будь-якому разі завжди є моменти, щоб удосконалюватися, і один із них – трохи спокійніше завершувати створені нами моменти.

Ми повинні уникати сюрпризів, граючи у гарну гру, а не думати про рахунок, який ми отримали на виїзді. Звичайно, перевага у два голи допомагає, але якщо ви граєте, думаючи про це, втрачаєш усе. Вдома ми повинні грати з першої хвилини, незалежно від того, яка у нас перевага.

Це був хороший матч і «Кривбас» не завдав багато ударів по наших воротах. Руй Сілва не зробив нічого особливого, але саме тому, що захист був надійним. Ми скоротили простір, уникнули їхніх ударів та виграли гру.

Зараз у нас є повний склад, і я не чекаю будь-яких відходів чи придбань. Я не думаю, що нам потрібно більше гравців. У нас є добре структурований склад, з амбіціями реагувати та досягати більшого», – наводить слова Пеллегріні Marca.

football.ua