Україна

Калейдоскоп

Асоціація футболу Києва: підготовка до позачергової Конференції триває

У середу, 16 жовтня, відбулося засідання Робочої групи з підготовки Позачергової Конференції  ГС «Асоціація футболу м. Києва» (далі Асоціація), на якому було прийнято ряд рішень з організаційних питань.

Ffk.kiev.ua

2024-10-17 16:51

Зокрема:
– розглянуто та підтверджено правомірність отриманих у встановлених Статутом строк протоколів, які надійшли від всіх 60-ти членів Асоціації, які мають повноваження  брати участь у роботі Конференції.

– затверджено реєстр із 77 делегатів, обраних членами Асоціації та належним чином оформлених відповідними документами (від 17 постійних членів АФК обрано 34 делегати, від  43 асоційованих - 43).

– затверджено кандидатуру Кочетова Ігоря Миколайовича, як єдиного кандидата, якого висунули 59 членів Асоціації із 60 для обрання на посаду Президента Асоціації (один із членів Асоціації не висунув жодної кандидатури).

Крім того Робочою групою підготовлено відповідне інформування Української асоціації футболу з вище зазначених питань.

Позачергова Конференція Асоціації футболу м. Києва відбудеться 15 листопада 2024 року о 12:00 у Конференц – залі АФК за адресом м. Київ, вул. М. Брайчевського, 12. Реєстрація делегатів почнеться з 11:00. 

ffk.kiev.ua