Україна

Калейдоскоп

Максимов відмовився від двох пропозицій з Азербайджану

2024-09-14 13:10

Український наставник Юрій Максимов відмовився від двох пропозицій азербайджанських клубів на вигідних фінансових умовах.

Влітку фахівця також включили до шорт-листа на посаду головного тренера збірної Азербайджану. Однак Максимов відмовився від усіх пропозицій: коуч не хоче залишати Україну і чекає на пропозиції від місцевих клубів.

Як гравець Юрій виступав за «Дніпро», «Динамо», «Вердер» та інші клуби; як тренер працював із ЦСКА, «Оболонню», «Кривбасом», донецьким «Металургом».

На чолі ФК «Кешля» Максимов виграв Кубок Азербайджану. Також він обіймав посаду спортивного директора житомирського «Полісся».

Останнім місцем роботи фахівця став «Дніпро-1», у якому Максимов працював із вересня 2023 року. Під його керівництвом команда завершила сезон-2023/24 на четвертому місці в УПЛ.

На початку липня «Дніпро-1» не зміг розпочати запланований тренувальний збір. Дніпряни відмовилися від виступів у турнірах нового сезону та шукали можливість збереження професійного статусу. Клуби української Прем’єр-ліги на Загальних зборах задовольнили заяву «Дніпра-1» про виключення зі змагань.

 

sportarena.com