Україна

Кубок

Кубок України. ЮКСА прорубала вікно до 1/8 фіналу

2024-08-22 17:07

У Бучі в рамках 3-го попереднього раунду Кубку України за путівку до наступної стадії сперечалися представники Чернігівської та Київської областей – «Кудрівка» і ЮКСА відповідно.

Номінальні гості провели зустріч набагато впевненіше і досягли потрібного результату не в останню чергу за рахунок своїх легіонерів. До перерви 21-річний бразильський хавбек Габріель Гоуларт невимушено скористався пасом п’ятою від Кастро, на майці якого замість прізвища написано Парагвай – на честь його рідної країни. А вже у другому таймі за справу взявся інший бразилець – рудоволосий 21-річний нападник Фого, який оформив дубль упродовж восьми хвилин. Зрештою крапку в матчі поставив 31-річний Роман Дебелко – форвард, відомий, зокрема, завдяки своїм виступам за донецький «Металург», кам’янську «Сталь», «Карпати», «Кривбас», а ще естонську «Левадію» та латвійську «Ригу».

Отже, команда з Тарасівки прямує далі і вперше у своїй історії зіграє в 1/8 фіналу національного Кубку. Базовий день зустрічей цієї стадії – 30 жовтня.

Кудрівка (Д2) – ЮКСА (Д2) – 0:4
Голи:
 Гоуларт (29), Фого (57, 64), Дебелко (74).

footclub.com.ua