Україна

Прем'єр-ліга

ЛНЗ – Ворскла 1:0. Україна, 30-й тур. Звіт

Дебютант елітного дивізіону яскраво закрив успішний для себе сезон національної першості, завдяки голу Олівьє Тілля своїй колишній команді.

2024-05-24 17:43

Матч між суперниками не мав турнірного значення. Черкасці вже нікуди не змістились би зі своєї сьомої позиції, в полтавці в найгіршому випадку розміняли б восьму сходинку на одинадцяту. У таких умовах команди могли зіграти у власне задоволення, на втіху вболівальникам.

Важко назвати поєдинок яскравим. Команди грали на рівних і за непоганої динаміки, але моментів створили небагато. Тим не менш, схильність футболістів до авантюрних рішень у матчах без відповідальності подарувала ефектний гол – Олівьє Тілль на 16-й хвилині закрутив м'яч з кутового у дальній кут! 1:0.

На жаль, цей гол виявився останнім у зустрічі. Фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу «ЛНЗ». Підопічні Олега Дулуба завершили чемпіонат на сьомому місці. Черкаська команда набрала 41 очко, здобувши 11 перемог.

«Ворскла» посідає восьме місце у чемпіонаті України, набравши 33 очки. Полтавці програли вісім матчів в останніх десяти турах УПЛ.

ЛНЗ – ВОРСКЛА – 1:0
Гол:
Тілль (16).
ЛНЗ: Самойленко, Каплієнко (Стасюк, 70), Саліху, Муравський, Г.Пасіч, Бойко, Яшарі, Тілль (Шестаков, 70), Ейнел (Тищенко, 70), Молло (Прядун, 76), Наумець (Олійник, 56).
Ворскла: Домолега, Бацула, Хрипчук (Толі, 67), Рамірес (Островський, 80), Пердута, Челядін (Скляр, 46), Павлюк, Мякушко (Кане, 46), Глущенко, Крупський, Ковталюк (Феліпе, 67).
Попередження: Самойленко (90+4) – Павлюк (45), Глущенко (82).

football24.ua