Моніторинг

ТВ-Програма

Канал «Динамо» в YouTube досяг відмітки у 350 тисяч підписників

Офіційний клубний канал «Динамо» у YouTube регулярно б’є рекорди за кількістю одночасних переглядів тих чи інших трансляцій та відеоматеріалів. 

2022-09-06 15:00

Нещодавно каналу підкорилося ще одне досягнення – він досяг позначки у 350 000 підписників! У березні 2020 року їхня кількість сягала 200 000, тож трохи більше, ніж за два роки аудиторія виросла майже вдвічі.

«І ми не втомлюємося дякувати вам, наші глядачі, за ці показники, обіцяючи подальший розвиток і збагачення контенту каналу. Ми надзвичайно вдячні вам за увагу і підтримку та плануємо й надалі утримувати високі темпи розвитку – завдяки новим цікавим проектам. Попри всі негаразди і складні часи, обіцяємо подальший розвиток каналу, аби в кожного, хто цікавиться життям і грою команди, була можливість найзручнішим способом бути в курсі всіх її найцікавіших новин.

Запрошуємо й надалі залишатися з нами. Підписуйтеся на клубний канал, стежте за «Динамо» в соціальних мережах – попереду ще багато цікавого!», – йдеться у повідомлені на офіційному сайті «біло-синіх».

fcdynamo.com