Персони

Статті

Григорій Суркіс привітав Юрія Роменського з ювілеєм

Сьогодні 70-річний ювілей відзначає колишній голкіпер і тренер воротарів київського «Динамо» Юрій Роменський! З 70-річчям ювіляра привітав Григорій Суркіс.

2022-08-01 14:15

Шановний Юрію Михайловичу!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого 70-річчя!

Свого часу Ви були не просто одним із найкращих голкіперів СРСР і справжньою скелею перед воротами київського «Динамо», з яким здобули десятий, ювілейний в історії клубу чемпіонський титул. Ви немовби уособлювали найпоказовіші якості тієї славної команди Валерія Лобановського – непохитність, надійність, максимальну самовіддачу і впевненість у власних силах. І як тут не згадати, що саме Ви, відстоявши «на нуль» 1100 хвилин поспіль, стали автором однієї з найдовших «сухих» серій в радянському футболі!

Обравши тренерську стежку, Ви передавали свої досвід та знання найкращим виконавцям України. І коли поверталися до «Динамо», і коли творили історію разом із нашою національною збірною, долучившись до її звитяг на ЧС-2006 і ЄВРО-2012. Як і колись на полі, Ви проявили себе справжнім професіоналом, додавши до всіх чеснот іще й хист педагога.

Зичу Вам, дорогий ювіляре, міцного здоров’я, щастя, злагоди і, звісно, мирного неба над головою! Нехай життя дарує Вам якомога більше радісних і приємних хвилин, а футбол продовжує залишатися джерелом натхнення!

З повагою,

Григорій СУРКІС

fcdynamo.com