Персони

Статті

Вітання президента «Динамо» із Новорічними святами

Шановні вболівальники! Дорогі друзі! Радий привітати вас із прийдешніми святами – Новим Роком та Різдвом Христовим!

2020-12-30 23:00

Ці свята мають особливе значення, оскільки символізують собою завершення старого року та наповнюють наші серця надією на краще в році новому.

2020-й рік видався нелегким. Весь світ зіткнувся з новим випробуванням, пандемією, яка змінила звичний уклад життя кожного. Це випробування змусило нас по-новому подивитися на навколишній світ, переосмислити багато цінностей. У цей час кожен, як ніколи, відчув, наскільки важливою є підтримка близьких людей.

Футбол також підпав під вплив глобальної пандемії. Але, на щастя, цей прекрасний вид спорту подолав перешкоди та зберіг свою величезну армію прихильників у всьому світі. Сподіваємося, що дуже скоро ситуація дозволить повернутися на трибуни вболівальникам, які є серцем і душею цієї гри та без яких вона втратила свою особливість.

Непростим видався рік, що минає, і для київського «Динамо». Він розпочався з розчарувань, які до кінця року змінилися білою смугою та надією на успішні результати в прийдешньому році.

Напередодні різдвяних і новорічних свят від імені клубу хочеться побажати всім міцного здоров'я, щастя, миру та благополуччя!

З Новим 2021-м роком і Різдвом Христовим!

Президент ФК «Динамо» (Київ)
Ігор СУРКІС

fcdynamo.kiev.ua