Турніри

ЧС-2010

Худоб’як: «Пережив маленький шок»

Turnir.com.ua У вівторок головний тренер збірної України Олексій Михайличенко оприлюднив склад команди на плей-офф ЧС-2010 проти Греції. Серед провірених гравців з’явився один новобранець – хавбек «Карпат» Ігор Худоб’як. Сам футболіст не боїться авторитетів національної збірної, і сподівається вийти на поле у грі із греками, а для цього обіцяє старанно готуватися.

Turnir.com.ua

2009-11-03 16:50

? Ігоре, коли про виклик у збірні дізнався?

? Сьогодні перед тренуванням. Мілошевич нині святкує день народження. Наш наставник Олег Кононов привітав його зі святом, а потім сказав, що в нас є ще одна хороша новина: Худоб’яка викликають у національну збірну. Ось так і дізнався.

? Був здивований цій приємній новині?

? Так, трохи здивувався, можна навіть сказати, що пережив маленький шок.

? В національну збірну тебе викликають вперше. Із мандражем впораєшся?

? За це будьте певні, мандражу в мене точно не буде, лише спортивний азарт. Хочеться не просто побувати в збірній, а вийти на поле. Чи вдасться мені це зробити, одному тренеру відомо. Впевнений, хто буде краще готовий, той і зіграє із греками. Тож, треба сумлінно тренуватися і усе буде гаразд.

? Матчі збірної Греції бачив? Що можеш сказати про суперника?

? Так, бачив їхні ігри. Команда в Отто Рехагеля дуже хороша, практично усі грають в хороших європейських чемпіонатах. Буде нам важко їх перемогти.

Turnir.com.ua