Турніри

ЧС-2022

Іспанія – Коста-Ріка 7:0. ЧС-2022, група Е. Однобічний рух

Іспанці не мали жодних проблем у своєму стартовому поєдинку на мундіалі, оформивши вікторію ще до перерви з вражаючими показниками.

«Футбольний клуб»

2022-11-23 20:05

Підопічні Луїса Енріке з 73% володіння м’ячем і вісьмома ударами проти абсолютно нульових показників у суперника, зім’яли того й оком не повівши.

Дані Ольмо, Марко Асенсіо та Ферран Торрес забили тричі з інтервалом рівно у десять хвилин. Нападник «Лейпцига» класно розібрався в штрафному після пасу каталонця Гаві; півзахисник «Реала» замкнув простріл Жорді Альби; а потім оборонець «Барселони» заробив пенальті, який холоднокровно реалізував його одноклубник.

Після відпочинку Торрес оформив дубль, пошивши у дурні безпорадних захисників, і поступився місцем на полі Альваро Мораті.

Був шанс і в форварда «Атлетико», однак він у площину не влучив. Проте став автором гольової передачі на Гаві – хавбек «Барси» майстерним ударом із льоту рикошетом від стійки подарував глядачам шедевр.

На останній хвилині основного часу півзахисник «Валенсії» Карлос Солер, котрий вийшов на заміну, вдало зіграв на підбиранні, а в компенсований Мората з пасу Ольмо все ж вписав своє ім’я на табло й закрив цей сумний вечір для голкіпера «ПСЖ» Кейлора Наваса, партнери якого так і не спромоглися завдати бодай одного «пострілу» у відповідь.

ІСПАНІЯ – КОСТА-РІКА – 7:0
Голи:
Ольмо (11), Асенсіо (21), Ферран Торрес (31, з пенальті, 54), Гаві (74), Солер (90), Мората (90+2).
Іспанія: Унаї Сімон, Аспілікуета, Лапорт, Родрі, Альба (Бальде, 64), Бускетс (Коке, 64), Педрі (Солер, 57), Гаві, Ольмо, Асенсіо (Вільямс, 69), Ферран Торрес (Мората, 57).
Коста-Ріка: Навас, Фуллєр, Мартінес (Востон, 46), Дуарте, Кальво, Овьєдо (Матарріта, 82), Борхес (Агілера, 72), Техеда, Кемпбелл, Контрерас (Самора, 61), Беннетте (Руїс, 61).
Попередження: Кальво (68), Кемпбелл (90+7).

footclub.com.ua