Турніри

Чемпіонати

Хаві зацікавлений у переході Циганкова в «Барселону»

Півзахисник «Жирони» Віктор Циганков потрапив у сферу інтересів одного з грандів європейського футболу – «Барселони».

«Український футбол»

2023-10-27 14:30

Українець – один із варіантів нападу з перспективою на сезон-2024/25, який дуже подобається як головному тренеру каталонців Хаві, так і спортивному менеджменту на чолі з Деку. Про це повідомляє Fichajes.

Кар'єра Циганкова в «Жироні» привернула увагу кількох іменитих клубів, підкресливши його якість і потенціал в європейському футболі після початку кар'єри в київському «Динамо». Інтерес з боку «Барси» та «Баварії» є визнанням величезного потенціалу 25-річного футболіста.

Зважаючи на прагнення чемпіона Німеччини придбати вінгера збірної України, вболівальники «синьо-гранатових» спостерігатимуть за тим, як розвиватиметься ситуація.

У поточному сезоні Ла Ліги Циганков провів за «Жирону» вісім матчів: один гол, одна результативна передача.

Сьогодні Віктор може повернутися до складу команди після ушкодження та взяти участь у поєдинку чемпіонату Іспанії проти «Сельти», котрий розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Після десяти турів «Жирона» має в активі 25 очок і наразі посідає другу сходинку в таблиці. В підопічних Мічела порівну очок із мадридським «Реалом», який йде першим, але гірші додаткові показники.

ukrfootball.ua