Турніри

Чемпіонати

Наші легіонери: Довбик і Циганков зробили Луніна чемпіоном Іспанії

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило вісім легіонерів збірної України, яких Сергій Ребров запрошував на березневі матчі плей-офф відбору Євро-2024.

2024-05-06 13:30

У п’ятницю, 3 травня, в 7-му турі частини чемпіонату Бельгії, де команди виборюють право взяти участь у наступному сезоні в Лізі конференцій, «Вестерло» Сергія Сидорчука (повний матч, жовта картка) удома розписав бойову нічию із «Сент-Трюйденом» – 2:2.

У суботу, 4 травня, у межах 36-го туру англійської Прем’єр-ліги «Арсенал» Олександра Зінченка (запас) обіграв у Лондоні «Борнмут» Іллі Забарного (повний матч) із рахунком 3:0.

У 34-му турі іспанської Ла Ліги «Жирона» Віктора Циганкова (замінений на 65-й хвилині) та Артема Довбика (повний матч, забитий м’яч та результативна передача) перемогла на своєму стадіоні «Барселону» (4:2), що дозволило «Реалу» Андрія Луніна, який домашню гру проти «Кадіса» (3:0) провів у запасі, достроково здобути чемпіонський титул сезону-2023/24.

У неділю, 5 травня, в 30-му турі австрійської бундесліги (чемпіонська частина) ЛАСК Максима Таловєрова (вийшов на заміну на 80-й хвилині) на чужому полі обіграв «Аустрію Клагенфюрт» (2:0).

В АПЛ «Челсі» Михайла Мудрика (замінений на 76-й хвилині) на «Стемфорд Брідж» розтрощив у лондонському дербі «Вест Гем» (5:0).

У чемпіонаті Іспанії «Валенсія» Романа Яремчука (вийшов на заміну на 76-й хвилині) удома поступилася «Алавесу» (0:1).

У 32-му турі португальської Прімейри «Бенфіка» Анатолія Трубіна (повний матч) на чужому полі програла «Фамалікану» (0:2) і достроково коронувала «Спортинг».

uaf.ua