Турніри

ЄВРО-2016

План підготовки національної збірної до Євро-2016

19 квітня віце-президент Федерації футболу України Володимир Лашкул повідомив подробиці про план підготовки національної збірної до чемпіонату Європи 2016 року. За його словами, робоча група ФФУ передала на затвердження усі напрацьовані пропозиції тренерському штабу збірної.

Прес-служба ФФУ

2016-04-19 18:30

Як заявив Володимир Лашкул, за умови закінчення чемпіонату України 15 травня, з 19 до 22 або 27 травня в Італії відбудеться оздоровчий та відновлювальний збір для гравців. Для створення комфортної атмосфери у команді, футболісти відправляться на збір з родинами: дружинами та дітьми.
 
З 27 травня до 7 червня національна команда проведе завершальний тренувально-підготовчий збір у швейцарському місті Аскона.
 
Під час збору заплановані три товариські поєдинки: 29 травня матч Румунія – Україна, 3 червня Албанія – Україна та 6 червня Україна – Молдова.
Перемовини щодо останньої з названих зустрічей ще тривають. ФФУ також проводить переговори з Федерацією футболу Азербайджану щодо спарингу, у випадку якщо угода з Молдовою не буде підписана.
 
Володимир Лашкул повідомив, що, якщо чемпіонат України завершиться пізніше 15 травня, то збори національної команди розпочнуться одразу у Швейцарії.

ffu.org.ua