Турніри

ЄВРО-2016

Що потрібно для підготовки збірної до Іспанії?

У вівторок, 17 лютого, під головуванням першого заступника голови Комітету національних збірних команд ФФУ Володимира Лашкула та за участі головного тренера збірної України Михайла Фоменка відбулося засідання Комітету.

Прес-служба ФФУ

2015-02-18 14:35

Учасниками засідання були розглянуті важливі питання здійснення організаційних заходів щодо забезпечення підготовки збірної України до матчу кваліфікаційного раунду Євро-2016 зі збірною Іспанії, що відбудеться 27 березня на стадіоні «Рамон Санчес Пісхуан» у Севільї.
 
З метою організації ефективної роботи під час навчально-тренувального збору збірної України та її підготовки до відповідального матчу, Комітет підтвердив актуальність звернення ФФУ до керівництва Прем’єр-ліги (лист №192 від 11.02.2015) щодо перенесення матчів 18 туру чемпіонату України (базовий день – 21 березня) чи зміщення решти турів на кінець травня – початок червня.
 
Згідно з розкладом, збірна збереться напередодні матчу з Іспанією у Києві, проживатиме вже за традицією в готелі «Platium», а тренуватиметься на полях НТБ «Динамо» у Кончі-Заспі. Вранці 26 березня збірна України вирушить літаком до Іспанії. У цей же день відбудеться тренування української команди на стадіоні «Рамон Санчес Пісхуан», де й проходитиме матч.
 
«Синьо-жовті» залишаться у Севільї після завершення матчу Іспанія – Україна, а вже наступного дня вирушать до Львова, де 31 березня відбудеться міжнародний товариський матч з національною збірною командою Латвії.
 
Члени Комітету, з урахуванням напруженої політичної ситуації у країні, також обговорили низку питань щодо організації наступних товариських та кваліфікаційних матчів Євро-2016.

ffu.org.ua