Турніри

ЄВРО-2024

Ребров: «Ми повинні бути дуже сконцентрованими»

Напередодні матчу кваліфікації ЄВРО-2024 проти команди Мальти головний тренер національної збірної України Сергій Ребров дав прес-конференцію.

2023-10-16 20:02

– Який кадровий стан команди перед грою?

– На жаль, Малиновський не може взяти участь у зустрічі, бо має три жовті картки. Відновився й почав працювати в загальній групі Денис Попов. Усі гравці відновлюються та готові до поєдинку.

– У минулому матчі з Мальтою було складно, перемогли з рахунком 1:0. Чого можна очікувати від мальтійців завтра? Можливо, фактор домашнього поля зробить поєдинок більш відкритим?

– Я вважаю, що вони грали відкрито і в першому матчі, намагалися створити моменти, мали їх достатньо в першому таймі. Ми повинні бути дуже сконцентрованими – попереду важлива гра. Така ж важлива, як і з Північною Македонією. Я впевнений, усі гравці розуміють, якою буде гра. Буде складна гра, така ж, як і в Словаччині. Тому ми готуємося дуже серйозно.

– Як проявив себе Назарій Русин за цей тиждень? Чи можна очікувати, що він потрапить до заявки на матч?

– Подивимося, сьогодні ще є тренування. Але я вдячний Назарію – він професіонал, працює, немає питань. Виклик до збірної для нього – велика повага. Він працює разом з усіма хлопцями, завтра має шанс з’явитися у складі.

Нагадаємо, матч відбору ЄВРО-2024 між збірними Мальти й України відбудеться 17 жовтня в Та-Калі (початок – о 21:45 за київським часом).

uaf.ua