Турніри

Глобус

Збірна України з пляжного футболу розпочала підготовку до нового сезону

2022-05-14 14:43

Збірна України готується до сезону-2022 в київському манежі Sunrise у Гідропарку, повідомляє Асоціація пляжного футболу України. Через нинішні важкі обставини синьо-жовті не змогли зібратися в повному складі, адже війна змусила багатьох гравців роз'їхатися по різних місцях нашої країни та за кордон.

Утім, тренерський штаб команди проводить заняття змішаними складами й залучає гравців зі столичних команд. Зокрема, з командою тренується президент Київської асоціації пляжного футболу Валерій Чернєв. Із багатьма досвідченими виконавцями збірної України, що наразі не можуть узяти участь у підготовці, наставник національної команди Микола Костенко підтримує телефонний зв'язок.

Вже найближчим часом збірна України зіграє в Києві на турнірі пам'яті Євгена Рябчука. Далі наша команда готуватиметься до відбірного етапу Євроліги-2022, що пройде з 30 червня по 3 липня в португальському Назаре. У разі успішного виступу у відборі підопічні Костенка потраплять до Суперфіналу Євроліги, який відбудеться в Італії з 6-го по 9 вересня.

Також улітку на збірну України чекає відбірний турнір на Всесвітні пляжні ігри-2023 під егідою Міжнародної асоціації національних олімпійських комітетів (АНОК), що пройде в італійській Катанії.

uaf.ua