Турніри

Ліга конференцій

Чеснаков: «АІК? Для нас найголовніше – розпочати грати в футбол»

2022-06-17 13:01

Полтавська «Ворскла» зіграє у другому раунді кваліфікації Ліги конференцій проти шведського АІКа. Команда вже розпочала підготовку до нового сезону в Полтаві, а незабаром відправиться на закордонний збір.

Враженнями про підготовку до сезону та суперника у Лізі конференцій поділився капітан «Ворскли» Володимир Чеснаков.

«Не скажу, що важко, але й не скажу, що легко. Тренування доволі інтенсивні і цікаві. Те, що ми посміхаємось і жартуємо, то у нас так заведено на тренуваннях: можемо й «напхати» один одному, а  можемо й посміятися, пожартувати. Це чудова атмосфера і так, вважаю, працюється значно краще.

АІК? В принципі, позитивно сприйняли. Для нас найголовніше – розпочати грати в футбол. Ми позитивно сприймаємо цю команду і чекаємо на першу кваліфікаційну гру.

Збори у нас вже йдуть, але невдовзі вирушаємо закордон, щоб підготуватися до серйозних матчів, погравши проти суперників, як нам знайдуть в товариських матчах. Рушаємо з думками, що потрібно працювати, як я кажу, для того, щоб радувати себе і наших уболівальників.

Хлопці, які перебувають на передовій – це герої нашого часу. Про них не одну книжку напишуть і не одне кіно знімуть. Ми пишаємося ними і пишаємося, що є частиною української нації. Хочу їм побажати лише одного – здоров’я. Щоб вони були без травм і всі повернулися живі-здорові. Нашим вболівальникам хочу побажати, щоб швидше хлопці завершили війну нашою перемогою. І щоб вони прийшли на стадіон і підтримували нас так, як вони вміють», – сказав Володимир Чеснаков.

Матчі другого відбірного раунду Q2 відбудуться 21 та 28 липня. Перший матч пройде у Швеції, а гра-відповідь – на полі, яке вважатиметься для полтавців домашнім.

vorskla.com.ua