Турніри

Ліга конференцій

Кривенцов: «Зоря» всіх поважає, але нікого не боїться»

Головний тренер «Зорі» Валерій Кривенцов дав прес-конференцію перед матчем 1-го туру Ліги конференцій проти бельгійського «Гента», який пройде в польському Любліні 21 вересня о 22:00 за Києвом.

2023-09-20 22:40

«Про суперника інформації у нас достатньо. «Гент» – це один із найстаріших клубів Бельгії. На 50% команда складається із легіонерів. У команді є 8 збірників різних країн. Команда грає в атакуючий, агресивний, контактний футбол, незважаючи на суперника. Бельгійці мають структуру гри, від якої вони не відходять. Тож завтра буде дуже цікавий матч.

На скільки «Зоря» готова грати у новий футбол? Важко про це говорити. Сподіваюся, що всі хлопці розуміють. Враховуючи структуру «Гента», ми намагатимемося трохи відійти від нашої схеми та зіграти по-іншому. А чи вийде – покаже гра.

Усі хлопці – молодці. Добре тренуються та показують себе професіоналами.

Ми гратимемо і за клуб, і за нашу країну, і за людей, які захищають Україну. Тому команда матиме позамежну самовіддачу. А з яким рахунком завершиться матч – покаже лише гра.

«Гент» – на ходу, команда лідирує в чемпіонаті Бельгії. Вони пройшли три раунди кваліфікації та потрапили до групи Ліги конференцій. Ми всіх поважаємо, але нікого не боїмося. «Зоря» готова до цього протистояння».

sport.ua