Турніри

Молодь

Гравці олімпійської збірної України – про майбутній спаринг з командою Японії

2024-03-25 10:26

25 березня олімпійська збірна України в межах підготовки до футбольного турніру літніх Ігор-2024 проведе спаринг проти команди Японії U-23.

Напередодні поєдинку своїми думками щодо протистояння поділилися гравці синьо-жовтих.

Олексій Сич: «Ми ретельно готуємося до цього матчу. Це перша гра в історії олімпійської збірної України, і дуже добре, що нашим першим суперником стане така сильна команда. Тренери показали нам поєдинки Японії проти Аргентини та Малі. Проте ми хочемо грати у свій футбол, показати свій характер, характер, яким славиться український народ».

Кіріл Фесюн: «Ми зіграємо із сильною командою. Японія дуже організована, там грають швидкі футболісти. Ми налаштовуємося на цікаву гру, прагнемо подарувати нашим уболівальникам позитивні емоції. Вони зараз дуже потрібні нашій країні. Для нас це важливий матч, саме ним ми розпочинаємо підготовку до Олімпіади».

Олександр Назаренко: «Збірна Японії (U-23)
дуже сильна команда. Ми бачили багато матчів за її участі. Команда дуже організована, швидка та добре підготовлена тактично. Але ми теж налаштовані показати свій найкращий футбол. Хочемо подарувати позитивні емоції вболівальникам України».

Матч Японія (U-23)
Україна (U-23) відбудеться 25 березня на Kitakyushu Stadium і розпочнеться о 19:15 за місцевим часом (о 12:15 за київським).

Склад олімпійської збірної України

Воротарі:
Кіріл Фесюн («Колос» Ковалівка), Георгій Єрмаков («Олександрія»).

Захисники: Антон Боль («Зоря» Луганськ), Мар’ян Фарина («Металіст 1925» Харків), Роман Дідик («Рух» Львів), Максим Дячук («Динамо» Київ), Олександр Мартинюк («Олександрія»), Єгор Маценко («Шльонськ», Польща).

Півзахисники: Ельдар Кулієв («Зіра», Азербайджан), Іван Желізко («Лехія», Польща), Артем Кулаковський, Кирило Сігеєв, Денис Шостак, Артем Шулянський (усі
«Олександрія»), Олександр Назаренко («Полісся» Житомир), Олексій Сич, Олег Федор (обидва «Рух» Львів), Олексій Кащук («Шахтар» Донецьк).

Нападник: Микола Кухаревич («Суонсі»,
Вельс).

Нагадаємо, 20 березня Україна дізналася суперників на футбольному турнірі Олімпіади-2024. Перебуваючи в четвертому кошику, вона отримала в опоненти по групі В Аргентину, Марокко та третю команду Азії. Свої матчі квартету синьо-жовті проведуть 24-го, 27-го й 30 липня.


uaf.ua