Турніри

Молодь

В’юнник: «Наприкінці матчу з Люксембургом розпочався трохи сумбур»

2023-10-13 15:04

Нападник збірної України U-21 Богдан В’юнник підбив підсумки протистояння з Люксембургом (3:0) у рамках відбору до молодіжного чемпіонату Європи-2025. Форвард, який відзначився забитим голом, готовий до нових викликів у лавах синьо-жовтих.

«Чесно кажучи, ми очікували на таку гру від Люксембургу. Вони нав’язували боротьбу і не давали нам грати, як ми хочемо. Удар Люксембурга в штангу? З мого ракурсу це був дуже гарний удар, чесно кажучи. Але якби пропустили, нічого страшного. нас було багато хвилин, щоб забити. Я був дуже впевнений у нашій команді, тому такий результат».

«У другому таймі підвищили інтенсивність? Я не був у роздягальні, не знаю, чи була ця вказівка тренерського штабу, але це в мене в крові. Я, як хижак, хочу забрати м’яч у захисника та переправити його у ворота».

«Наприкінці матчу розпочався трохи сумбур. Такі моменти я не дуже люблю, коли команда програє і починає бити по ногах. Але після гри вони підійшли та вибачилися, тому все нормально, це футбол».

«Така перемога [з рахунком 3:0] дає додаткову мотивацію, що ми можемо грати з будь-якою командою. Неважливо, хто це – Люксембург, Англія, Франція чи будь-яка інша країна. Тому сьогодні відпочинемо і завтра – дорога, потім готуватимемося до збірної Англії».

Україна з шістьма очками в активі йде на другому місці в групі F. 16 жовтня команда Унаї Мельгоси проведе поєдинок проти збірної Англії.

sportarena.com