Турніри

Молодь

XIII турнір пам’яті Валерія Лобановського: післямова

Закінчився XІІІ турнір пам’яті Валерія Лобановського. Меморіал пам’яті Метра вітчизняного та європейського футболу було створено 12 років тому. За рік після того, як відомий тренер пішов з життя, народився турнір пам’яті його славетного прізвища.

Прес-служба ФФУ

2016-06-04 09:00

Як відзначили команди-учасниці нинішнього турніру Лобановського, для них – велика честь брати участь в цьому турнірі, адже за своїм рівнем він є одним із найсильніших турнірів для молодіжних збірних в Європі.
 
Втретє в історії головний трофей турніру виборола збірна Ізраїлю, яка у фіналі в надвидовищному матчі переграла команду Сербії з рахунком 3:2. Третє місце в не менш напруженій грі в серії післяматчевих пенальті здобула збірна України, перегравши команду Австрії.
 
Фінальний матч та поєдинок за третє місце зібрали за доброю традицією чимало відомих постатей, серед яких дочка Валерія Лобановського – Світлана, онук Богдан, віце-президент ФФУ Вадим Костюченко, заступникміністра молоді та спорту Микола Даневич, Надзвичайний і Повноважний Посол Ізраїлю в Україні Еліав Білоцерковський, славетний у минулому футболіст київського «Динамо», заслужений тренер України Володимир Трошкін, тощо.

ffu.org.ua