Турніри

Молодь

U-17: Украина выходит на ЧЕ-2016!

Юнацька збірна України, сформована з футболістів 1999 року народження,  виборола другу перемогу в еліт-раунді, а разом з нею - і путівку на чемпіонат Європи! На цей раз перед підопічними Олександра Петракова не встояли турки, отримавши у свої ворота три м’ячі без відповіді.

2016-03-27 12:03

З перших хвилин матчу українці заволоділи ініціативою – гра переважно відбувалась на половині поля збірної Туреччини. Особливу загрозу несли стандартні положення, яких в українців було чимало в першому таймі. Та повести в рахунку «синьо-жовті» зуміли лише на 35-й хвилині. Булеца, який був найактивнішим у складі українців, відкрив лік забитим м'ячам.

По перерві, малюнок гри не змінився, і справедливим підсумком цього стало чергове взяття воріт на 49-ій хвилині – знову відзначився Булеца. Проте два пропущених м’ячі турків не знітили, а, навпаки, змусили активно йти вперед та створювати небезпечні моменти. Проте дивідендів це їм не принесло, а на 79 хвилині українці поставили крапку в цьому матчі – гол Козиренко, а разом з ним і путівка на Євро-2016 в Азербайджані.

ЧЄ-2016. Еліт-раунд

Україна U-17 – Туреччина U-17 – 3:0
Голи: Булеца (35, 49), Козиренко (73).
УкраїнаЛунін - Сухар, Попов, Бондар (Авраменко, 77), Миколенко, Чех, Хахльов, Кащук, Булеца, Деда, Кулаков (Козиренко, 63)

ffu.org.ua