Турніри

ЄВРО-2024

Повернення Малиновського, Лунін пропустив 4 голи та 21-й гол Довбика

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило дев'ятеро легіонерів національної команди України, яких Сергій Ребров запросив на підготовчий збір перед стартом ЄВРО-2024.

2024-05-20 20:44

У суботу, 18 травня, у передостанньому турі частини чемпіонату Бельгії, де команди виборюють право взяти участь у наступному сезоні в Лізі конференцій, «Вестерло» Сергія Сидорчука (повний матч) удома поступився «Мехелену» (0:2).

У неділю, 19 травня, в останньому турі чемпіонської частини першості Австрії ЛАСК Максима Таловєрова (повний матч, гольова передача) у гостях був розгромлений «Зальцбургом» – 1:7.

У заключному турі англійської Прем’єр-ліги «Арсенал» Олександра Зінченка (вийшов на заміну на 59-й хвилині) переміг «Евертон» Віталія Миколенка, який пропускав гру через травму (2:1). «Челсі» також без, на жаль, травмованого Михайла Мудрика вдома здолав «Борнмут» Іллі Забарного (повний матч) із рахунком 2:1.

У передостанньому турі іспанської Ла Ліги «Валенсія» Романа Яремчука (вийшов на заміну на 61-й хвилині) на своєму стадіоні поступилася (1:3) «Жироні» Віктора Циганкова (замінений на 68-й хвилині, гольова передача) та Артема Довбика (замінений на 79-й хвилині, гол), а «Реал» Андрія Луніна (повний матч) на чужому полі зіграв у веселу нічию з «Вільярреалом» (4:4).

Зрештою, у передостанньому турі італійської Серії А «Дженоа» Руслана Малиновського (вийшов на заміну на 81-й хвилині) програла в Римі місцевій «Ромі» (0:1).

uaf.ua