Турніри

ЄВРО-2024

Новини збірної: для одних – день відновлювання, для інших – повноцінна підготовка

Наступний день після матчу – день відновлення для гравців стартового складу й пристойне фізичне навантаження для тих, хто не грав або вийшов на заміну. Саме за таким принципом було побудовано й сьогоднішній тренувальний день збірної України.

2024-06-08 22:13

Цікаво, що троє футболістів учорашньої «основи» – Андрій Ярмоленко, Сергій Сидорчук та Олександр Тимчик – віддали перевагу відновлювальним вправам на полі: хлопці пробіглися та виконали стретчинг, спостерігаючи за діями партнерів по команді. А от Георгій Бущан провів повноцінне тренування – і в трійці голкіперів, і під час ігрових серій.

Тим часом основна група виконавців після короткої пробіжки та розминки відпрацювала тримання м'яча у квадратах і провела повноцінне ігрове тренування. Під час заняття були серії з тактичним завданнями, а також швидкісна силова робота у станціях із завершальними ударами.

Завтра в нашої національної команди заключний день збору у Варшаві, а 10 червня делегація вилетить до Кишинева.

У столиці Молдови синьо-жовті 11 червня проведуть останній товариський матч перед стартом ЄВРО-2024 – проти місцевої збірної (квитки). Початок зустрічі – о 19:00 за київським часом.

Наступного дня, 12 червня, збірна прибуде до місця постійної дислокації на ЄВРО-2024 – містечка Вісбаден.

uaf.ua