Турніри

ЄВРО-2024

Ребров: «Для того й товариські матчі, щоб робити в них помилки»

За підсумками товариського матчу з командою Польщі, який завершився поразкою (1:3), головний тренер національної збірної України Сергій Ребров дав прес-конференцію.

2024-06-08 00:40

– Наша команда тривалий час не програвала. Чи ця поразка якось може психологічно вплинути?
– Я вважаю, що ми й проводимо товариські матчі для того, щоб робити в них помилки. Футбол складається з багатьох компонентів. Ми програли у боротьбі, на стандартних положеннях. Я не вважаю, що цю гру треба розглядати лише з негативної точки зору. Були хороші моменти, ми намагалися відігратися. Це дуже важлива інформація для нас перед Євро.

– Як прокоментуєте гол Тараса Романчука?
– Я задоволений тим, що українець виступає за збірну Польщі. Я працюю в збірній лише рік, не бачив цього футболіста, не можу нічого казати. Я дуже радий за нього, тому що це український гравець.

– Як прокоментуєте гру збірної Польщі?
– Про вашу гру варто запитати вашого тренера. Це цікавий спаринг для вас, ви перемогли, це важливі емоції перед Євро. Але я не буду оцінювати гру збірної Польщі.

– Чи не здається вам, що гра збірної України була надто агресивною, незважаючи на товариський статус матчу?
– А чому вона була надто агресивною? Лише наприкінці зустрічі був епізод, коли Сергій Сидорчук у боротьбі врізався в опонента. Я не бачив якоїсь агресії з боку обох команд. Це був дуже важливий спаринг, гравці намагалися показати свої найкращі якості перед тренерами.

uaf.ua