Турніри

Глобус

Кріштіану Роналду: «900 голів за кар'єру це унікальне досягнення, але для мене найголовніше – командна робота»

2024-09-07 14:49

Нападник збірної Португалії Кріштіану Роналду прокоментував свій 900-й гол у кар'єрі. 39-річний форвард відсвяткував ювійлейне взяття воріт у поєдинку Ліги націй проти Хорватії (2:1).

«900 голів багато про що свідчать. Це число, якого я хотів досягти протягом тривалого часу. Я знав, що досягну цієї цифри, тому що якщо буду продовжувати грати, це станеться природно. Важливо підкреслити чудовий футбол, який сьогодні показали обидві команди.

Я вважаю, що обидві збірні виступили досить добре. Це був видовищний матч. Португалія грала досить гарно. У матчі були моменти, коли ми знали, як страждати, і це також дуже важливо. Я думаю, що перемога цілком заслужена.

У нас було більше моментів, ми більше володіли м'ячем. На мою думку, це була дуже хороша гра. Це була емоція. Здається, що це звичайний гол, але тільки я і люди, які мене оточують, знають, як важко працювати щодня, бути здоровим фізично і психологічно, щоб забити 900-й гол. Це унікальне досягнення у моїй кар'єрі.

Ще один рекорд? Знаєте, рекорди приходять самі собою. Я щасливий. Але для мене найголовніше – це підкреслити командну роботу. Після того, що ми зробили на чемпіонаті Європи, ми повинні були залишити хороший слід, і ми це зробили», – цитує Роналду ТМW з посиланням на RTP.

Додамо, що Роналду забив 450 голів за «Реал», 145 – за МЮ, 131 – за Португалію, 101 – за «Ювентус», 68 – за «Аль-Наср», 5 – за «Спортінг».

footboom1.com