Україна

Прем'єр-ліга

Горбач: «У нашій роздягальні й нічиєї з «Кривбасом» особливо ніхто не радів би. А так нам зараз соромно дивитися один одному у вічі»

2024-10-22 11:51

20-річний півзахисник Зорі Ігор Горбач вперше цього сезону УПЛ відіграв повний матч – у рамках 10-го туру УПЛ. Однак його команда не змогла взяти очки у матчі із Кривбасом (0:1).

– Чи пішла на користь Зорі двотижнева пауза у національному чемпіонаті?
– Не знаю. Я разом із Олександром Яциком був у розташуванні молодіжної збірної України. Ми грали проти Англії та Сербії. Лише кілька днів тому ми повернулися до Києва. Однак я знаю, що всі мої партнери по Зорі проробили хорошу роботу в цю паузу. Звісно, всі ми налаштовувалися на перемогу. За рахунку 0:1 всі бачили, що ми билися із суперником до останнього і хотіли виграти.

– Чому у першому таймі була гра, що називається без моментів?
– Зустрілися два сильні суперники, і ми придивлялися один до одного. Ніхто в обороні не припускався помилок.

– Проте все змінилося на початку другого тайму.
– Це ми ще проаналізуємо. Десь втратили концентрацію. З нашого боку пішла помилка за помилкою. На кілька хвилин ми втратили певність.

– На твій погляд, скільки хороших моментів створила Зоря у цій грі?
– Думаю, що три. Мічин мав дві добрі можливості, щоб пробити Клищука. І ще хтось у нас пробивав головою із близької дистанції.

– Це мало, щоб вигравати?
– У футболі, навіть якщо ти маєш один-два моменти – їх треба реалізовувати. Кривбас дуже збалансована команда, яка здорово відіграла в обороні, ось це одна з причин, чому ми створили так мало моментів біля воріт противника.

– Під час другого тайму ви були б задоволені нічиєю?
– Наприкінці матчу, так. Відігратися усі хотіли у нас. Нічия краще, ніж поразка. Рахунок 0:1 нас зовсім не влаштовує. Але, в нашій роздягальні, за нічиєї, особливо ніхто не радів би. А так нам зараз соромно дивитись один одному в очі. Ми намагаємося, віддаємось по-максимуму. Зараз у роздягальні стоїть тиша. Але вже у понеділок ми зберемося з хлопцями на чергове тренування. Вихідного у нас не буде.

sportarena.com