Україна

Друга ліга

«Мінімалки» групи «А». Найцікавіші події 6-го туру Другої ліги

2024-09-20 09:56

Помітні події шостого туру Другої ліги.

Однаковий рахунок. Багато команди не забивали – 18 голів на 10 матчів. Менше двох м'ячів за гру. Зовсім не дивно, бо рівно половина з усіх матчів туру завершилася з однаковим рахунком – 1:0. Надто «врожайною» в цьому плані виявилася група «А», де було зафіксовано чотири мінімалки.

Дебют чужинця. Бразилець у Другій лізі – справжня подія. В складі Олександрії-2 дебютував 20-річний півзахисник Амарал Матеус. Він зіграв 12 заключних хвилин переможного матчу з Металістом 1925-2 (2:1), що проходив у пристоличному Борисполі.

Усі з перемогами. До звітного туру тільки одна команда залишалась без звитяг. Чайка з Ігорем Луценком на чолі не перемагала в стартових п'яти турах, задовольнившись трьома нічиїми. І ось нарешті перший успіх – команда з Петропавлівської Борщагівки в рідних стінах здолала опір міцної вінницької Ниви (2:1). Тепер усі 20 учасників – з перемогами в активі.

Невдача Пробою. За чемпіонським графіком йшов дебютант з Городенки. Блискавично виграв чотири стартові зустрічі (10:1), потім розійшовся миром з Ужгородом (1:1), а в звітному турі зазнав першої й несподіваної поразки від Руху-2 (2:3). Лідером групи «А» Пробій тим не менш залишився, але без невдач тепер тільки двоє: представники групи «А» – Колос-2 і Чернігів.

Нічийний синдром. Три нічиї – і всі три в рідних стінах. Такий своєрідний здобуток має Чернігів. Мирові Чернігова (з Чайкою – 0:0, Локомотивом – 1:1 і Тростянцем – 0:0), однак, не додали настрою головному тренеру Валерію Чорному. На результати він відреагував промовисто: «Це дуже погано».

pfl.ua