Єврo-2012

Міста

Турне талісманів ЄВРО-2012: Львів

Uefa.com Офіційні талісмани ЄВРО-2012, презентовані 16 листопада у Варшаві, розпочали своє турне в Україні зі Львова, провівши з жителями та гостями міста суботу та неділю. Спочатку символи чемпіонату Європи були презентовані на спеціальній прес-конференції за участю директора турніру в Україні Маркіяна Лубківського…

ua.uefa.com

2010-11-21 18:10

…мера Андрія Садового, губернатора Василя Горбаля та генерального директора McDonald’s-Україна Іана Бордена. Потім маскотики від ратуші розпочали свою подорож Містом Лева на спеціальній рухомій платформі.

Окрім того вони взяли участь у церемонії нагородження переможців районного етапу Кубку Львова з футболу серед загальноосвітніх шкіл, де зустрілися з понад тисячею учнів, а також вручили призи та сувеніри лауреатам спортивного свята, організованого до міжнародного дня студента.

Суботня програма також вмістила візит до будівельного майданчика стадіону, де проходитимуть матчі турніру, та презентацію відомого футболіста «Карпат» Степана Юрчишина як нового Друга ЄВРО-2012. У неділю брати-близнюки розважали дітей-сиріт у одному із ресторанів McDonald’s, де відбувалася низка благодійних акцій.

«Ми раді, що презентація офіційних символів чемпіонату Європи з футболу розпочалась саме зі Львова – одного з найкрасивіших  міст України. І це величезна відповідальність і гордість бути причетним до цього. Свято має запам’ятатися якомога більшій кількості українців та надихнути молодь до активного способу життя», – відзначив Іан Борден, гендиректор української філії McDonald’s, що є спонсором туру.

Наступною зупинкою турне талісманів стане Донецьк, а завершиться подорож четвертого грудня у Варшаві, коли й стануть відомі імена братів-близнюків.

Імена

UEFA.com просить вас допомогти вибрати імена для талісманів із трьох запропонованих варіантів:

• Славек і Славко

• Шємко і Стрімко

• Клемек і Ладко

Зробіть свій вибір! Голосування триватиме до 3 грудня.

Турне талісманів

23-24 листопада – Донецьк

25 листопада – Вроцлав

26-27 листопада – Харків

28-29 листопада – Київ

29 листопада – Гданськ

4 грудня – Варшава (оголошення імен талісманів)

ua.uefa.com