Турніри

Ліга Європи

Слот: «Шахтар» – суперник, з яким потрібно рахуватися»

Головний тренер «Фейєноорда» Арне Слот поділився очікуваннями від матчу-відповіді своєї команди з «Шахтарем», який відбудеться в рамках 1/8 фіналу Ліги Європи.

2023-03-15 18:59



«Результати визначать, чи стане цей тиждень найкращим у сезоні чи ні. Якщо ми пройдемо «Шахтар», а також здолаємо «Аякс», то будемо перебувати на сьомому небі від щастя. Зараз ми абсолютно не дивимося на недільний матч. Принаймні, не більше, ніж зазвичай.

Цього тижня я був у магазині електроніки, і хтось крикнув на мою адресу: «Удачі в неділю!» Я відповів: «Ви хотіли сказати, в четвер?» І цей хлопець відреагував зі здивуванням: «А, ну так». Це була всього лише одна людина, але я думаю, вона могла стати відображенням настрою всього Роттердама. Реальність дещо відрізняється: спочатку нам потрібно пройти «Шахтар», і тільки потім ми будемо думати про «Аякс».

«Шахтар» – суперник, з яким потрібно рахуватися. До його складу повернеться низка гравців, які не могли зіграти в першому матчі. Їхнє повернення підвищить рівень команди. Ми виглядали дуже сильно в першому матчі у Варшаві, але так і не змогли перемогти. Для проходу «Шахтаря» нам потрібно буде знову продемонструвати високий рівень», – цитує Слота Algemeen Dagblad.

Матч «Фейєноорд» – «Шахтар» відбудеться в четвер, 16 березня. Перший матч між цими командами завершився внічию 1:1.

football24.ua