Турніри

Ліга Європи

Шаран: «Ми дуже пристойно зіграли у Лізі Європи»

2019-12-13 12:20

Головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран прокоментував гру своєї команди у завершальному матчі групового етапу Ліги Європи проти «Генту» (1:2). Коуч українського клубу відзначив, що «Олександрія» пристойно зіграла у своєму дебютному сезоні єврокубків.

«Задоволений грою нашої команди. Але, на превеликий жаль, не вистачало майстерності у завершальній стадії атак. Створили чимало нагод для того, щоб зрівняти рахунок. Зараз емоції – негативні, але я думаю, що президент і наші вболівальники задоволені нашими виступами в Лізі Європи», – розповів Шаран на прес-конференції після гри.

«Ми перебудувалися після першого тайму, тому що бачили, як деякі гравці випадають. Зіграли правильно, але кадрові проблеми ми сьогодні побачили. Не було ким підсилити гру, і я сподіваюсь, що в подальшому будемо розмовляти з президентом. Для досягнення позитивних результатів треба якісні підсилення в атаку».

«Президент ще не підсумував рік, на тижні в нас гра з «Дніпром». Завтра дізнаємося, хто в нас живий-здоровий та зможе зіграти, але дійсно ми дуже пристойно зіграли у Лізі Європи».

«Додалося впевненості, солідності, ми не граємо бій-біжи, хоча більшою мірою і грали від оборони раніше. Зараз правильно пресингуємо, виходимо з пресингу і цим я задоволений. Знову-таки: літом ми підсилилися сильними гравцями – з’явилася картинка. Якщо взимку буде також – гірше грати не будемо».

«Олександрія» розташувалась на четвертому місці після групового етапу Ліги Європи – команда Володимира Шарана залишилась без єврокубків навесні.

sportarena.com